Wie zijn wij

Het Reclamebureau is een jonge, snel groeiende onderneming met een hecht en gedreven team.

Wij begrijpen dat direct marketing een divers en effectief marketinginstrument is. Wij streven bij iedere campagne naar een unieke aanpak. Op die manier helpen wij uw doelgroep op een persoonlijke manier in contact te komen met uw merk.

Het Reclamebureau bewijst dat verkoop leuk kan zijn voor de klant, opdrachtgever én de vertegenwoordiger.

Wij werken met verschillende verkoopteams, van fulltime accountmanagers tot een studententeam, op die manier hebben wij altijd de juiste verkoper voor ieder product. Het Reclamebureau laat zien dat directe verkoop veelzijdig en effectief kan zijn. Door deze aanpak wordt ieder merk dat wij vertegenwoordigen efficiënt gepromoot en ontstaat een langdurige relatie tussen het merk en de klant.

Wij begrijpen dat ieder merk een andere aanpak nodig heeft om effectief klanten te bereiken. Wij begrijpen ook dat een student een andere baan zoekt dan een sales-professional. Door de verschillende marketingbehoeftes van merken te combineren met de verschillende talenten van de juiste werknemers creëren wij de perfecte direct marketing oplossing voor iedereen.

Voor een vrijblijvend consult vult u het formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden voor uw merk te bespreken.

Contact opnemen?